12 ushqime që nutricionistët rekomandojnë t’i hani në mëngjes – AlbMania      

12 ushqime që nutricionistët rekomandojnë t’i hani në mëngjes

 12 ushqime që nutricionistët rekomandojnë t’i hani në mëngjes

Kemi dëgjuar se ngrënia e mëngjesit nuk duhet tejkaluar assesi. Por në fakt, më mirë është të shmangni këtë vakt sesa të konsumohen ushqime të shpejta në këtë periudhë.

E, një mëngjes ushqimor, i balancuar mund t’ju japë energji dhe t’ua ndërpres oreksin e madh gjatë pjesës tjetër të ditës.

Më poshtë mund të gjeni 12 ushqimet më të mira që mund të hani në mëngjes, të rekomanduara nga nutricionistët:

Vezët
Kosi grek
Kafeja
Bollguri
Farat “Chia”
Boronicë
Arra
Çaji i gjelbër
“Shake protein”
Frutat
Farat e lirit
Gjiza