15 karakteristika të çmendura të fshehura në pajisjet ushtarake (Video) – AlbMania      

15 karakteristika të çmendura të fshehura në pajisjet ushtarake (Video)

 15 karakteristika të çmendura të fshehura në pajisjet ushtarake (Video)

Njerëzit kanë projektuar pajisje për mijëra vjet dhe disa kanë karakteristika që me të vërtetë ishin jashtë kutisë.

Nga veshjet e padukshmërisë, deri te ekzoskelatet futuristike, ne nuk i miratojmë domosdoshmërisht disa prej këtyre praktikave historike, por ne jemi këtu për t’ju edukuar thjesht në të kaluarën.