AAK-ja publikon versionin digjital të Programit – AlbMania    
     

AAK-ja publikon versionin digjital të Programit

 AAK-ja publikon versionin digjital të Programit

Ditën e djeshme (e hënë), kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, ka shpalosur programin qeverisës, program ky i hartuar nga ekspertë të fushave përkatëse.

Sot faqja zyrtare e AAK-së, ka njoftuar se është publikuar versioni digjital i Programit. “Propozimi ynë për Kosovën.

Në qendër të Programit tonë janë 4 shtylla:
EKONOMIA
SIGURIA DHE SUNDIMI I LIGJIT
MIRËQENIA
POLITIKA E JASHTME

Ky Program është baza për Kosovën e mbrojtur, të sigurtë, të paprekshme, të konsoliduar, të zhvilluar dhe integruar në familjen e shteteve demokratike!”, thuhet në njoftimin e AAK-së.

Për ta shkarkuar Programin klikoni në link:

https://aak-ks.com/aak_pz_2021-2025.pdf?fbclid=IwAR04vv6ekCRV6k1ya-vDOAMcPV61WluXGQBjgvSns5zSQOgN_anK7-eolvg