Abazi i VV: Gjaku në Kosovë është derdhur për bashkimin me Shqipërinë – AlbMania    
     

Abazi i VV: Gjaku në Kosovë është derdhur për bashkimin me Shqipërinë

 Abazi i VV: Gjaku në Kosovë është derdhur për bashkimin me Shqipërinë

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje në Tiranë, Boiken Abazi i ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora tha se shqiptarët e Kosovës nuk kanë derdhur gjak për kushtetutën, por për bashkimin me Shqipërinë.

Abazi: Nuk kanë derdhur gjak njerëzit në Kosovë për Kushtetutën. Njerëzit në Kosovë kanë derdhur gjak për bashkimin me Shqipërinë. Ata që e njohin historinë e Kosovës e dinë se çfarë është shkruar në betimin e ushtarit të UÇK-së. Betimi niste dhe mbaronte me bashkimin e trojeve shqiptare. Kushtetuta e Kosovës është produkt negociatash për ato që ndodhën në Vienë.