Ajdini: Të tjerët emërohen, ne në FRASH zgjidhemi! – AlbMania    
     

Ajdini: Të tjerët emërohen, ne në FRASH zgjidhemi!

 Ajdini: Të tjerët emërohen, ne në FRASH zgjidhemi!

Kryetari i Forumit Rinor të Aleancës për Shqiptarët Omer Ajdini, është duke diskutuar për strategjitë e forumeve rinore, në emisionin Click Plus. Ai ka dhënë një biografi të shkurtër të tij, duke vënë theks të veçantë në studimet jashtë vendit. Ai ka sqaruar dhe procesin e zgjedhjeve brenda FRASH, duke theksuar se ishte procesi ishte i jashtëzakonshëm sepse në Aleancë për Shqiptarët zgjidhen dhe nuk emërohen. Ai ka kritikuar kryetarin e Forumit Rinor të BDI-së, për mënyrën se si është zgjedhur, si dhe për fjalimin ku të rinjtë i ka quajtur si ‘fishek të Ali Ahemtit’.