Alves: Parisienët janë racistë – AlbMania    
     

Alves: Parisienët janë racistë

 Alves: Parisienët janë racistë

Mbrojtësi i PSG-së, Dani Alves i ka quajtur tifozët e PSG-së, racistë.

Alves u largua gjatë afatit kalimtar nga gjiganti francez për t’iu bashkuar klubit brazilian Sao Paulo.

Sipas tij qyteti është me stres të madh dhe ka shumë racistë brenda qytetit.

“Është qytet me stres të madh. Nëse shkon në Paris për një vikend nuk mund të qëndrosh shumë. Me kujton Sao Paulo, por shumica janë racistë. Mua nuk me thanë ndonjë gjë, por e kam vërejtur te shokët e mi”, deklaroi ai.