Amaneti i Nexhmije Pagarushës: Varrimi vetëm me praninë e familjarëve

 Amaneti i Nexhmije Pagarushës: Varrimi vetëm me praninë e familjarëve

Është ndarë nga jeta në moshën 86-vjeçare, ikona e muzikës shqiptare, Nexhmije Pagarusha.

Kanë qenë familjarët e së ndjerës ata që kanë dhënë lajmin e trishtë. Vajza e saj, Cuce Pagarusha ka publikuar një fotografi zie në profilin e saj në Facebook.
Familjarët e Nexhmije Pagarushës kanë thënë se e ndjera ka kërkuar që varrimi i saj të bëhet pa ceremoni zyrtare dhe vetëm me praninë e familjarëve të ngushtë.

Varrimi i divës shqiptare pritet të bëhet nesër në fshatin Pagarushe të Malishevës