Anketa për Haraçinën, Naim Sinani sërish favorit për të fituar – AlbMania          

Anketa për Haraçinën, Naim Sinani sërish favorit për të fituar

 Anketa për Haraçinën, Naim Sinani sërish favorit për të fituar

Opozita shqiptare AA-ASH është favorit apsolut për të fituar komunën e Haraçinës. Edhe në anketën e fundit të Institutit për Hulumtime dhe Politika Ballkanike Naim Sinani si kandidat i opozitës është fitues i zgjedhjeve edhe atë me 32.7 përqind.

Ja si rradhiten kandidatët sipas anketës
Naim Sinani 32.7
Milikije Alimi 26.4
Ridvan Ibraimi 22.7
Të tjerë 8.2
Për askënd 10.0

Kujtojmë që pak javë më parë i njejti institu e nxori fitues kandidatin e opozitës shqiptare./AlbMania/