Apple do të filloj prodhimin masiv të iPhone SE 2 në shkurt – AlbMania    
     

Apple do të filloj prodhimin masiv të iPhone SE 2 në shkurt

 Apple do të filloj prodhimin masiv të iPhone SE 2 në shkurt

iPhone SE 2 – i cili gjithashtu mund të quhet potencialisht si “iPhone 9” do të hyjë në prodhimin masiv muajin tjetër, për një lansim të mundshëm në mars.

Në rast se nuk e keni ditur, iPhone SE 2 do të jetë një iPhone i lirë, nën 400 dollarë.

Edhe pse çmimi nuk është i qartë për momentin, jemi vetëm një muaj larg nga zbulimi zyrtar i pajisjes.

Bloomberg raportoi gjithashtu se puna e montimit për iPhone SE 2 / iPhone 9 do të ndahet midis Precision Hon Hai, Pegatron Corp. dhe Wistron Corp.

iPhone SE 2 pritet të shfaqë ID Touch (të cilën mund të mos e gjeni më në telefonat e fundit), në një ekran prej 4,7 inç.

Duke parë trendin aktual, Apple ka nevojë për një alternative për iPhone-in e tyre të shtrenjtë për të marrë më shumë njerëz në ekosistemin iOS.

Pra, padyshim, iPhone 9 (ose SE 2) do të jetë një nisje mjaft e rëndësishme edhe për kompaninë.