Armiku ynë i vetëm – AlbMania          

Armiku ynë i vetëm

 Armiku ynë i vetëm

Sot, pas disa muajsh, edhe ky armik i ri është bërë një armik i vjetër, që ndonjëherë duket se është armiku ynë i vetëm!!!

Pacientët që kishin infeksion muaj më parë po përpiqen të rifillojnë jetën e tyre normale por një pjesë e tyre po dhe do përballen me pasoja të njohura dhe panjohura ku futen edhe problemet e shëndetit mendor.

Diagrama e mëposhtme ilustron disa nga këto fakte ku fillimisht tërheq vëmendjen maja e aisbergut (vdekshmëria) por ku kthjelltas duken dhe duhen analizuar e marrë parasysh pasojat pas fitimit të betejës së parë me virusin. Lufta vazhdon…shkruan doktor Fadil Cana.