Artistët me aftësi ndryshe shkëlqejnë në 100 vende të botës (Video) – AlbMania      

Artistët me aftësi ndryshe shkëlqejnë në 100 vende të botës (Video)

 Artistët me aftësi ndryshe shkëlqejnë në 100 vende të botës (Video)

Trupa e Arteve Performuese të Personave me Aftësi të Kufizuara e themeluar në vitin 1987 në Kinë , realizon disa nga vallet, shfaqjet dhe operat më magjepsëse që janë mbajtur ndonjëherë.

Një pjesë e kërcimtareve janë shurdhë dhe përdorin dridhjet e trupit për të interpretuar tingullin, kurse ata që nuk shikojnë përdorin dëgjimin për të mbajtur ritmin.

Ata performojnë një kërcim ku është i nevojshëm koordinimi i krahëve, që është shumë i vështirë për tu realizuar.

Grupi kanë performuar e shkëlqyer 100 vende të ndryshme të botës.