Asambleja e Femrës e Aleanca për Shqiptarët çdo ditë në rritje me prurje të reja (Foto) – AlbMania          

Asambleja e Femrës e Aleanca për Shqiptarët çdo ditë në rritje me prurje të reja (Foto)

 Asambleja e Femrës e Aleanca për Shqiptarët çdo ditë në rritje me prurje të reja (Foto)

Aleanca për Shqiptarët çdo ditë e më shumë ka rritje të anëtarëve, në Asamblenë e Femrës çdo ditë shtohen zonja e zonjusha nga profile të ndryshme.

Gjatë ditës së sotme në Gostivar në një takim rasti ku të pranishme ishin Aëntaret e kryesisë qëndrore të Asamblesë së Femrës të ASH-së dhe kandidatet për deputete të koalicionit Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa të zonës 6-të zgjedhore, ku në këtë takim është bashkangjitur në strukturat e Asamblesë filologia e diplomuar e gjuhës dhe letërsisë angleze, Adelina Xhaferi Vehapi e punësuar në Komunën e Tetovës dhe disa zonja dhe zonjusha tjera të profileve të ndryshme nga Tetova, Dobridolli dhe të fshatrave tjera nga komuna e Vrapçishtit.

Ndryshe Adelina Xhaferi Vehapi është mbesa e të madhit Arbër Xhaferi!