Asnjë Asnjë pacient nuk e ka humbur jetën nga virusi korona gjatë 24 orëve në Maqedoninë e Veriut – AlbMania          

Asnjë Asnjë pacient nuk e ka humbur jetën nga virusi korona gjatë 24 orëve në Maqedoninë e Veriut

 Asnjë Asnjë pacient nuk e ka humbur jetën nga virusi korona gjatë 24 orëve në Maqedoninë e Veriut

Ministri i Shëndetësisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut raporton: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1636 testime dhe 163 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

-Shkup 52
-Kumanovë 21
-Dibër 2
-Shtip 33
-Tetovë 4
-Strugë 7
-Veles 2
-Manastir 5
-Ohër 1
-Kavadarci 4
-Gostivar 17
-Strumicë 2
-Koçani 2
-Probishtip 2
-Demir Hisar 3
-Makedonski Brod 1
-Sveti Nikole 3
-Kërçovë 1
-Resnje 1

Nuk ka humbur jetën asnjë pacient.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 69 pacientë të shëruar nga:

-Shkup 41
-Dibër 1
-Shtip 10
-Prilep 4
-Tetovë 1
-Veles 3
-Kavadarci 2
-Gostivar 6
-Probishtip 1

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 88.1779 teste të COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 9412, numri i pacientëve të shëruar është 4940, numri i atyre që humbën jetën është 432 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4040.