Asnjëherë mos u marto me një burrë që ka këto 10 karakteristika!

 Asnjëherë mos u marto me një burrë që ka këto 10 karakteristika!

“Nëse mund të kthehesha përsëri…”, shumë prej nesh kanë përsëritur vazhdimisht këtë frazë duke iu referuar një dashurie. Shumë të tjerë mund ta shqiptojnë atë. Nuk është e sigurt. Pra, pse të mos përpiqeni të parandaloni? Si? E thjeshtë: mos u martoni kurrë me një burrë me këto 10 karakteristika.

Martesa është një “çështje” serioze. Kërkon përgjegjësi, rregulla dhe themele të forta mbi të cilat mund të ndërtohet një marrëdhënie e sinqertë dhe e ndërgjegjshme. Të martohesh do të thotë të ndash. Ndjenja, parime, vlera. Një mashkull që nuk i ndan të gjitha këto me ju nuk është i duhuri.

Asnjëherë mos u marto me një burrë që ka këto 10 karakteristika:

I urren kafshët

Një burrë jo domosdoshmërisht duhet ta shndërrojë shtëpinë tuaj në një Arkë të Noes, por nëse ai nuk tregon ndjeshmëri ndaj kafshëve, kjo do të thotë se ai ka pak ndjenja për gjithçka tjetër.

Nuk e mban fjalën e dhënë

Një herë, dy, tre … është mirë, por kur shpesh ekziston një dallim i qartë midis asaj që ai thotë dhe asaj që bën, ai me siguri nuk është njeri i besueshëm.

Ju nuk jeni përparësia e tij

Kjo nuk do të thotë që e gjithë bota e tij duhet të sillet vetëm rreth jush, por nëse ai vazhdimisht ju largon për interesat e tij personale, ikni!

Urren gjërat dhe ndryshimet e reja

Mos u martoni me një njeri që nuk është kurrë i gatshëm të ndryshojë kursin, i cili heziton para një zgjedhje dhe ndonjëherë nuk rrezikon. Rrafshimi i një raporti në këtë rast pothuajse është marrë si i dhënë.

Ai mendon se ka gjithmonë të drejtë

Nëse nuk pranon gabimet tuaja, nuk i krahason, nuk ndryshon kurrë mendim, nuk është vërtet një shenjë e forcës.

Nuk kërkon falje

Një burrë që nuk është i gatshëm të kërkojë falje dhe ndoshta të bëjë përpjekje për të është një njeri që nuk ju respekton.

Nuk mban premtime

Çfarë mund të bëni me dikë që lutet dhe nga ana tjetër bën keq?

Gënjen shpesh dhe me dëshirë

Mos u marto kurrë me një burrë gënjeshtar, nuk do të ndryshojë. Ai do të vazhdojë të gënjejë dhe nëse në fillim je e gatshme të falësh, me kalimin e kohës do të bëhet i patolerueshëm.

Shumë zotërues

Një burrë që dëshiron të ketë kontroll të plotë mbi ju nuk ju do. Xhelozia e tepërt nuk është kurrë e shëndetshme.

Kritikon gjithçka

Mos u martoni me një burrë që gjithmonë ankohet për gjithçka që bëni, ai nuk vlerëson atë që jeni, nuk di ose nuk dëshiron të shohë cilësitë tuaja. Kjo do të dëmtonte vetëvlerësimin tuaj.

Nuk është e thjeshtë të gjesh personin e duhur, por padyshim që ekziston një person që cilësi të tjera nga ato të përshkruara më lart dhe që ngjan më shumë me ju.