Avdullah Hoti shërohet nga COVID-19 – AlbMania    
     

Avdullah Hoti shërohet nga COVID-19

 Avdullah Hoti shërohet nga COVID-19

Pas dy javësh, kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, është shëruar me COVID-19. Kështu kanë bërë të ditur për KosovaPress burime brenda Qeverisë së Kosovës.

Të njëjtat burime kanë treguar se kryeministri Hoti, tashmë është kthyer sot në punë.

“Kryeministri Hoti është shëruar dhe është kthyer sot në punë”, thotë ky burim.