Avokati: Boki 13 po vdes në Shutkë – AlbMania    
     

Avokati: Boki 13 po vdes në Shutkë

 Avokati: Boki 13 po vdes në Shutkë

Ka filluar seanca e hapur gjyqësore në të cilën Bojan Jovanovski i njohur si Boki 13, kërkon lirim nga paraburgimi dhe mbrojtje në liri. Avokati i tij, Sasho DUkovski, është ankuar se Boki 13 mund të vdesë në burg për shkak të gjendjes së përkeqësuar shëndetësore.

“Çdo të dytën ditë ai dërgohet në spital, mund të ketë pasoja vdekjeprurëse”, ka deklaruar avokati Dukovski, njofton reporteri i Gazetës Lajm nga gjykata.