‘Baba Stars’ paralajmërojnë një vit me më shumë projekte – AlbMania    
     

‘Baba Stars’ paralajmërojnë një vit me më shumë projekte

 ‘Baba Stars’ paralajmërojnë një vit me më shumë projekte

‘Baba Stars’ kanë filluar punimet për këngët e reja.

‘Baba Stars’ sollën dy super hite gjatë viti 2019, këngët ‘Malena’ dhe ‘Vamos’ ishin ndër më të dëgjuarat gjatë vitit që lam pas.

Menaxheri i këtij ‘labeli’ tani ka paralajmëruar një vit edhe më të ‘zjarrtë’ se ky i fundit, në bazë të asaj që ka publikuar në Instagram.

Mbetet të shihet se çfarë ‘specialitete’ do sjellin këtë vit ‘Baba Stars’.