Banorët e Tearcës ironizojnë me policinë dhe inspektorët: “Ejani në Tearcë, thithni ajër të pastër” – AlbMania      

Banorët e Tearcës ironizojnë me policinë dhe inspektorët: “Ejani në Tearcë, thithni ajër të pastër”

 Banorët e Tearcës ironizojnë me policinë dhe inspektorët: “Ejani në Tearcë, thithni ajër të pastër”

Para pak çastesh në fshatin Tearcë persona të panjohur kanë ndezur një zjarr.

Ky akt ka shkaktuar shqetësim tek disa banorë të Tearcës, të cilët kanë reaguar duke ironizuar policinë dhe institucionet tjera përkatëse.

“Policë dhe inspektorë komunalë, ju ftojmë në Tearcë për të thithur ajër të pastër”, shprehen banorët e Tearcës të cilët njëherit kërkojnë ndërhyrjen e autoriteteve kompetente për të parandaluar këto dukuri.

Ndezja e zjarreve dhe mbeturinave, është dukuri e cila paraqitet në qytete të ndryshme.