Bashkë për të ndihmuar Skenderin e vogël nga Struga, shpërndajeni… – AlbMania      

Bashkë për të ndihmuar Skenderin e vogël nga Struga, shpërndajeni…

 Bashkë për të ndihmuar Skenderin e vogël nga Struga, shpërndajeni…

Me rastin e voglushit Strugan Skender Borova, i cili vuan nga sëmundja e leukemisë, shoqata të ndryshme, Myftinia e Strugës dhe shoqata nga diaspora kanë apeluar për të ndihmuar Skenderin e vogël. As edhe 24 orë, shuma për Skenderin e vogël nga Struga arrin 30 000$ ne Gofundme,njofton Struga Ekspres.

Struga dhe rrethina është e mobilizuar për Skenderin e vogël për ta ndihmuar nê shêrimin e tij të plotë. Gofundme eshte nje portal i njohur e cila merret me donacione. Bekim Asani i cili jeton dhe vepron në Amerikë ka hap nje akaunt ku mund të bëni donacion, është lehtë dhe ju merr më pak se 2 minuta. Të nderuar, mund ta ndihmoni online edhe këtu vogëlushin strugan Skënder Borova! Shpërndajeni ju lutem:

Link

Sot këtij aksioni i është bashkuar edhe Qendra për Fëmijë-Strugë në bashkëpunim me disa lokale të qytetit kanë vendosur arka donacioni ku qytetarët mund të kontribojnë për finalizimin me sukses të këtij aksioni.