Bebe Rexha: Do vij vetë në Shqipëri dhe do sigurohem që paratë janë vënë në përdorim të mirë – AlbMania      

Bebe Rexha: Do vij vetë në Shqipëri dhe do sigurohem që paratë janë vënë në përdorim të mirë

 Bebe Rexha: Do vij vetë në Shqipëri dhe do sigurohem që paratë janë vënë në përdorim të mirë

Bebe Rexha është një ndër shumë këngetaret shqipare që janë solidarizuar në ndihmë të njerëzve të prekur nga tërmeti. Ajo ka hapur një llogari bankare dhe i kërkon ndihmë të gjithëve të kontribojnë për këta njerëz. Bebe gjithashtu i ka lajmëruar fansat se do shkëputet nga turi i saj për dy ditë për të sjellë fondet në Shqipëri. Më tej ajo shtoi se këto para të mbledhura do sigurohet vetë që të kenë shkuar në përdorim të mirë.

“Ju lutem ndihmoni Shqipërinë. Mora lajmin e tmerrrshëm që ra tërmet në Shqipëri. Unë do të shkoj personalisht në Shqipëri dhe do t’u jap ushqim, ujë dhe do të ndihmojë që t’u rindërtoj shtëpitë. Dua të sigurohem që paratë do të shkojnë për njerëzit në nevojë”, ka shkruar Bebe Rexha në një video të postuat në rrjetin e saj social “Instagram”.