Bebe Rexha e përmalluar për rrënjët e saj, mezi pret të presë biletën drejt Shqipërisë – AlbMania    
     

Bebe Rexha e përmalluar për rrënjët e saj, mezi pret të presë biletën drejt Shqipërisë

 Bebe Rexha e përmalluar për rrënjët e saj, mezi pret të presë biletën drejt Shqipërisë

Bebe Rexha e përmalluar për rrënjët e saj, mezi pret të presë biletën drejt Shqipërisë.

Këngëtarja me famë botërore, ka treguar me krenari prejardhjen e saj, Shqipërinë.

Ndër të tjera, Bebe ka pohuar gjithmonë se ajo dëshiron të vizitojë Shqipërinë sa herë të mundet.

Dhe me sa duket , situata pandemike e ka mërzitur paksa yllin me famë botërore, pasi udhëtimet janë mjaft të vështira në këtë periudhë.

Me anë të një Story në Instagram, ajo postoi një video satirike, e cila tregon një udhëtar që mezi pret të udhëtojë, dhe shkruan: “Unë në fluturimin e parë për në Shqipëri pasi gjithë ky dreq të ketë përfunduar”.

Me këtë, Bebe tregoi se mezi pret që karantina të përfundojë dhe sa sapo t’i jepet mundësia, do të kthehet edhe njëherë në Shqipëri për të vizituar bashkëkombësit e saj.