Bebe Rexha shpërblehet me çmim të rëndësishëm nga Akademia e Muzikës Country – AlbMania    
     

Bebe Rexha shpërblehet me çmim të rëndësishëm nga Akademia e Muzikës Country

 Bebe Rexha shpërblehet me çmim të rëndësishëm nga Akademia e Muzikës Country

Bebe Rexha ka marrë edhe një çmim të rëndësishëm në karrierë.

Bebe Rexha dhe Florida Georgina Line janë shpërblyer nga Akademia e Muzikës Country (ACM) për duetin “Meant to be”.

Kjo gjë u bë e ditur përmes një postimi nga faqja zyrtare e ACM, ku Bebe u quajt senzacion i pop-it.

“Bebe Rexha merr në shtëpi çmimin e saj të parë ndonjëherë nga ACM! Senzacioni i pop-it është një marrëse shtesë e ACM Music Event e dekadës së çmimeve me Florida Georgia Line për ‘Meant to be’”, thuhet në këtë postim.

Kujtojmë se projekti i fundit muzikor nga Bebe Rexha është “You Can’t Stop the Girl”.