Bejtulla Islami nga Shkupi thotë se u trajtua keq nga polici shqiptar në Qafë Thanë – AlbMania    
     

Bejtulla Islami nga Shkupi thotë se u trajtua keq nga polici shqiptar në Qafë Thanë

 Bejtulla Islami nga Shkupi thotë se u trajtua keq nga polici shqiptar në Qafë Thanë

Bejtulla Islami nga Shkupi, i punësuar si shofer në kompaninë ” Vardar Express” thotë e është trajtuar keq dhe me padrejtësi nga një policë shqiptar në vendkalimin kufitar Qafë Thanë. Ngjarja ka ndodhur më 11 shtator, derisa ai ishte duke pritur në rradhë ta kaluar kufirin. Islami thotë se është revultuar pasi që polici shqiptar ka lëshuar pa radhë autobusin tjetër që ishte prapa tij.
Ai dyshon se polici mund të jetë korruptuar, pasiqë nuk e ka respektuar rendin pritjes së autobusëve. Këtë edhe ja ka thënë policit në sy, duke e bërë atë që ta thërasë shefen e tij maqedonase për ti hapur më pas procesverbal.

Bejtulla Islami thotë se rastin e ka paraqitur në polici dhe se kërkon drejtësi dhe përgjegjësi për veprimin e pahijshëm të policit.

“Jam i shqetësuar. Na morën në qafë policë e funskionerë tjerë ttë cilët dyshohet se i kam blerë diplomat pas vitit 2001”, thekson ai, duke kërkiar trajtim dinjitoz për të gjithë qytetarë nga institucionet e shteti. (INA)