BESA-Tetovë pranon koalicion trepalësh, krahu i Çairit i afërt me LSDM-në kundër – AlbMania      

BESA-Tetovë pranon koalicion trepalësh, krahu i Çairit i afërt me LSDM-në kundër

 BESA-Tetovë pranon koalicion trepalësh, krahu i Çairit i afërt me LSDM-në kundër

Përçarje në radhët e Lëvizjes Besa pas ofertës që i bëri Aleanca për Shqiptarët për koalicion trepalësh kësaj partie, përcjell AlbMania.info

Burime brenda Lëvijes Besa njoftojnë se dega e Tetovës dhe kryetari Bilall Kasami kanë pranuar ofertën e Selës dhe dëshirojnë koalicion me Aleancën për Shqiptarët dhe Alternativën, ndërsa dega e Shkupit dhe aktivistët që njihen si krahu i shoqatës NUN, janë kundër dhe kërkojnë koalicion me LSDM-në. Pro koalicioni mes tre partive shqiptare janë edhe dega e Zhelinës, Tearcës dhe Gostivarit./AlbMania/