BMW ka përgjigjen për VW Golf GTI, ja çfarë ka në menynë e saj – AlbMania          

BMW ka përgjigjen për VW Golf GTI, ja çfarë ka në menynë e saj

 BMW ka përgjigjen për VW Golf GTI, ja çfarë ka në menynë e saj

Në një përpjekje për t’u afruar sa më shumë klientëve të rinj që duan performancë sportive, prodhuesi bavarez do të ofrojë një version të ri të fuqishëm të Serisë 1.

Kjo quhet BMW 128-ti dhe në mënyrë që të kënaqim orekset e atyre që janë më të prirur për ngarje sportive, një performancë pak më speciale po vjen.

Kjo makinë mundësohet nga një motor 2.0 me benzinë me një maksimum prej 265 kuaj fuqi.
Në BMW, ata theksojnë se ky model, përveç që ka një motor më të fuqishëm, ka edhe një modifikim të ndjeshëm që do të ofrojë shumë më shumë dinamikë drejtimi.

Çmimi për këtë makinë nuk është njoftuar ende.
Ky model ka tetë shpejtësi dhe shpejtësinë nga 0 në 100 km / orë e arrin në vetëm 6.1 sekonda.