Bugatti lanson Chiron Noire vjen me një çmim marramendës – AlbMania    
     

Bugatti lanson Chiron Noire vjen me një çmim marramendës

 Bugatti lanson Chiron Noire vjen me një çmim marramendës

Bugatti do t’u ofrojë klientëve një edicion special të kufizuar Chiron të frymëzuar nga modeli La Voiture Noire i prezantuar në fillim të këtij viti.

Ata që duan të kenë në pronësi një makinë edhe më ekskluzive hipersport sesa Chiron “i zakonshëm” do të duhet të nguten pasi Bugatti planifikoi të bënte vetëm 20 kopje të secilës prej dy varianteve të Noire.

Përveç kësaj, ata do të duhet të kenë xhepin e thellë, pasi Chiron Noire Sportiv dhe Chiron Noire élégance kushton secili 3 milionë euro, në paketën e pajisjeve themelore pa opsionet shtesë që ka ofruar Bugatti.

Enterieri i automjetit mbizotërohet nga lëkura e zezë, si dhe detaje të tjera të zeza, me versione speciale që kujtojnë shenjat “Noire” në pragjet e automjetit, frenat e kokës dhe tastierën e qendrës.

Dorëzimet e para të dy versioneve speciale Noire janë planifikuar për tremujorin e dytë të vitit 2020.