Home 10 Showbiz 10 Lifestyle

Lifestyle

Inteligjenca e fëmijës përcaktohet në mitër: Katër gjëra që çdo nënë duhet t’i dijë

Gjithmonë po zvogëlohet numri i njerëzve që duan të kenë fëmijë në moshë të hershme. Por, a është kjo aq e mirë për fëmijët sa duket në shikim të parë? Shkencëtarët nga shtete të ndryshme janë interesuar për ta gjetur përgjigjen e kësaj pyetje dhe kanë kryer studime të zgjeruara për ta vlerësuar lidhjen mes inteligjencës së fëmijës, moshës së ...

Read More »

Ku punojnë femrat që tradhtojnë më shumë?

Një studim me 5658 femra ka treguar se kush janë tradhtarët më të mëdha. Përdoruesit e një faqe për takime, ku preferohet edhe nga të martuarit kanë nxjerrë të dhëna për profesionin e klientëve të tyre Sipas këtij studimi 65 për qind e femrave të pabesa tradhtojnë me dikë nga vendi i punës së tyre, por 85 për qind e ...

Read More »

5 shenjat që tregojnë se keni lindur për t’u bërë biznesmen

Numri i fëmijëve amerikanë që ëndërrojnë të bëhen sipërmarrës është shumë i lartë, por ai numër zvogëlohet për 28% në adoleshencë. Veç kësaj, shumica e atyre ëndrrave nuk mbijetojnë gjatë tranzicionit kur bëhen të rritur. Por, çfarë i dallon 14% të të rriturve në SHBA të cilët janë të përfshirë në aktivitete sipërmarrëse? Psikologët, ekonomikët dhe shkencëtarët kanë identifikuar atë ...

Read More »

7 shenjat që tregojnë që dikush ju gënjen

Nëse dyshoni se dikush është duke ju gënjyer, duhet të dini se personi është duke dhënë disa sinjale që tregojnë se nuk është duke thënë të vërtetën. Nuk është e thjeshtë të dalloni një gënjeshtar, megjithatë duhet të vini re disa gjëra, pasi trupi i dikujt që gënjen, reagon duke u vendosur në një gjendje aspak natyrale. Toni i zërit ...

Read More »

Pse është mirë të keni një vëlla më të madh

Të kesh një vëlla më të madh është një ndër gjërat më të bukura. Tek ai mund të mbështeteni në kohë të mira dhe në kohë të vështira Një vëlla i madh mund të jetë i ashpër me ju, të ju tregojë të metat tuaja herë pas here, por ai kurrë nuk do të ndalojë së kujdesuri për ju. Dhe ...

Read More »

Mësojini fëmijët për biznesin dhe vlerësimin e parasë

Nëse je një ndërmarrës dhe ke fëmijë të vegjël, shpesh ndihesh sikur po përfshihesh në një luftë të vazhdueshme ndërmjet angazhimit në biznesin tënd dhe kohës që kalon me familjen tënde. Megjithatë, nuk duhet të ketë shumë dallime midis punës dhe jetës personale. Në fakt, fëmijët tuaj mund të përfitojnë jashtëzakonisht shumë nëse i përfshini edhe ata në ndërmarrjen tënde ...

Read More »

Çiftet që debatojnë janë ata që e duan më shumë njëri-tjetrin

Që nga adoleshenca, ne jemi të bindur që një marrëdhënie romantike është paqësore dhe pa probleme. Kjo është arsyeja pse ne rritemi me idenë se kur të gjejmë partnerin e duhur, do të jemi gjithmonë të lumtur. Por realiteti është krejt ndryshe: një çift nuk mund të lërë pas dore momentet e vështira që shkaktojnë përçarje dhe polemikë. Janë pikërisht ...

Read More »

Ja pse njerëzit e pasur vishen thjesht

Njerëzit e pasur nuk duken të pasur kur u hedh vetëm një vështrim. Madje, statistikisht, ata që nuk konsiderohen të pasur vishen më mirë se ata që janë vërtet. Ja pse: Për t’iu shmangur një vendimi Kur merr me dhjetëra vendime me rëndësi gjatë ditës, shanset janë, që me kalimin e kohës do të lodhesh e do të marrësh vendime ...

Read More »
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com