Cilat janë problemet e Juves? Pesë dobësitë e ekipit të Pirlos – AlbMania    
     

Cilat janë problemet e Juves? Pesë dobësitë e ekipit të Pirlos

 Cilat janë problemet e Juves? Pesë dobësitë e ekipit të Pirlos

Juventus si rrallë here në dekadën e fundit e kemi parë në vendin e 6 pas 14 javësh në Serie A.

Me 24 pikë, dhe me 10 pikë larg Milanit, Juve ka humbur shkëlqimin e dikurshëm.

La Gazzeta dello Sport ka rënditur 5 dobësit e skuadrës së Pirlos.

1-Mentaliteti fitues.
2-Vazhdimsia në rezultate.
3-Mesfusha jo e bashkuar.
4-Sulmi jo efikas.
5-Mungesa e entuziazmit në fushë.