Çkapja e shtetit me shkarkimet e Kurtit, vjen reagimi i profesorit të Parisit – AlbMania          

Çkapja e shtetit me shkarkimet e Kurtit, vjen reagimi i profesorit të Parisit

 Çkapja e shtetit me shkarkimet e Kurtit, vjen reagimi i profesorit të Parisit

Profesori dhe ligjëruesi në Universitetin e Parisit Nezir Kraki, ka reaguar për shkarkimet e shumta të Qeverisë Kurti.

Ai ka thënë se këto nuk janë shkarkime nga puna, por çkapje nga buxheti i shtetit.

Kraki ka thënë se Qeveria nuk duhet të ndalet, deri të arrihet çkapja e shtetit.

Postimi i Krakit në Facebook:

S’janë shkarkime nga detyra por çkapje nga buxheti i shtetit.

Titujt në media duhet të jenë:

« U çkap posta… »

« U çkap ambasada X apo Y »

« U çkapen bordet e agjensive shtetërore.. »

« U çkap ministria… »

Etj. Etj.

Dhe s’bën me u ndalë pa u arritë Çkapja e shtetit