Çmimin Best New international artist në ‘Këngën Magjike’ 2019 e fiton Sisma me ‘Com’e’ possibile’

 Çmimin Best New international artist në ‘Këngën Magjike’ 2019 e fiton Sisma me ‘Com’e’ possibile’

Çmimin Best New international artist në ‘Këngën Magjike’ 2019 e fitoj grupi italian Sisma me ‘Com’e’ possibile’.

Kujtojmë se Festivali Kënga Magjike lindi në vitin 1999, një koncept i ri në muzikën e lehtë, duke u bërë kështu një prej eventeve më të rëndësishëm në historinë e muzikës shqiptare.

Edicioni i XXI vjen me tendencë internacionale pasi për herë të parë artistë shqiptarë dhe të kombësive të ndryshme garojnë për çmimet e “Këngës Magjike”.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com