Çulev paralajmëron patrulla policore në hyrje dhe dalje të Shkupit – AlbMania          

Çulev paralajmëron patrulla policore në hyrje dhe dalje të Shkupit

 Çulev paralajmëron patrulla policore në hyrje dhe dalje të Shkupit

Ministri i Brendshëm Naqe Çulev sot ka njoftuar se dikasteri që ai drejton po shqyrton mundësin që në çdo hyrje të Shkupit 24 orë në ditë, të qëndroj nga një patrullë policore.

Kjo, si masë preventive e incidenteve eventuale. Ndërkohë sa i përket aksidentit të armatosur që ndodhi ditë më parë në një kazino në Shkup, me çrrastë mbetën dy persona të vdekur, Çulev tha se hetimi për zbardhjen e rastit po vazhdon.