Deputetë e PS dhe 60 kryetarët e bashkive dhurojnë pagën e nëntorit për të dëmtuarit nga tërmeti

 Deputetë e PS dhe 60 kryetarët e bashkive dhurojnë pagën e nëntorit për të dëmtuarit nga tërmeti

Kryetari i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla ka bërë të ditur se i gjithë grupi i deputeteve dhe 60 kryetarët e bashkive do të dhurojnë pagën e muajit nëntor.

Paga e deputetëve dhe kryetarëve të bashkisë do të shkojë në llogarinë e përcaktuar nga Qeveria për fondin e rindërtimit.

Vendimi u mor në një mbledhje urgjente.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com