Deskoska: Ligji për Prokurorinë do të sillet, do apo nuk do VMRO-DPMNE – AlbMania    
     

Deskoska: Ligji për Prokurorinë do të sillet, do apo nuk do VMRO-DPMNE

 Deskoska: Ligji për Prokurorinë do të sillet, do apo nuk do VMRO-DPMNE

Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska, sot në lajmet qendrore të Tv24, ka bërë të ditur se ligji për Prokurorinë Publike do të sillet pa marë parasysh nëse mbështetet nga VMRO-DPMNE apo jo.

Siç shprehet Deskoska, sapo të sigurohen 80 deputetë, ky ligj do të votohet dhe nuk do të lejohen obstruksione nga pala opozitare.

Ajo theksoi se Mickoski sot në press konferencë praktikisht ka thënë se problemi kryesor për VMRO-DPMNE-në është anëtari për vazhdimin e lëndëve të PSP-së.

“Këto lëndë tani më janë transferuar në PP dhe nuk kemi për qëllim t’i kthejmë prapa. Lëndët e PSP-së do të vazhdojnë, dhe mund të bisedojmë për forma eventuale që këtë do ta rregullonin. Nuk jam kundër revizionit për lëndët e PSP-së nëse kjo është kusht të vazhdojnë bisedimet për sjelljen e ligjit”, ka deklaruar Renata Deskoska./Zhurnal.mk/