Detaji për ‘Galaxy 11’ që do t’i gëzojë përdoruesit e Samsung-ut – AlbMania    
     

Detaji për ‘Galaxy 11’ që do t’i gëzojë përdoruesit e Samsung-ut

 Detaji për ‘Galaxy 11’ që do t’i gëzojë përdoruesit e Samsung-ut

Ndërsa është ende herët për informacion më domethënës mbi specifikimet e telefonit Samsung Galaxy S11, zërat për veçoritë e telefonit kanë filluar të shfaqen.

Së pari, u shfaqën informacione se Samsung ishte duke testuar një aparat fotografik telefoto periferik 5x për S11, dhe tani ajo ka nevojë për disa informacione rreth ekranit të pajisjes.

Pajisja, e provuar në standardin HTML 5, mban modelin SM-G416U, që është etiketa që Samsung përdor për të provuar modelet e saj të paklasifikuara Galaxy S. Telefoni përdor sistemin operativ Android 10 dhe përmban një raport 20: 9.

Modelet premium të Galaxy S10 dhe Note10 të Samsung përdorin ekranet 19: 9, ndërsa pajisjet si Galaxy A80 dhe A70 kanë ekranet 20:9.

Tani për tani, është e panjohur se çfarë po planifikon Samsung me këtë gjatësi ekran shtesë, apo nëse telefoni S11 do të ketë një aparat fotografik self-up.

Galaxy S11 nuk pritet para shkurtit të vitit të ardhshëm.