Digjet një automjet në Kërçovë – AlbMania          

Digjet një automjet në Kërçovë

 Digjet një automjet në Kërçovë

Në orët e hershme rreth orës 1:40 pas mesnatës, në stacion policor të Kërçovës është denoncuar se një automjet ‘Jaguar’ në pronësi të A.M (41) është djegur në rrugën ‘Vele Zmejkovski”.

Zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimovski tha se zjarri është shuar nga njësia kundër zjarrit nga Kërçova.

Ai shtoi se dje në rrugën 16:50 në stacion policor të Kërçovës është denoncuar në në rrugën ‘Egejska’ është prishur rendi dhe qetësia publike mes disa personave.