Djali i tij feston 10-vjetorin, Sidrit Bejleri i bën urimin emocionues

 Djali i tij feston 10-vjetorin, Sidrit Bejleri i bën urimin emocionues

Dita e djeshme ka qenë mjaft e veçantë për këngëtarin Sidrit Bejleri, i cili ka festuar 10-vjetorin e djalit të tij, Amad.Këngëtar i njohur Sidrit Bejleri, i ka dedikuar një urim mjaft të bukur djalit të tij Amad i cili ditën e djeshme ka festuar 10-vjetorin.Sidriti ka zgjedhur disa fhalë mjaft të ndjera për të dhe tregon se lutet gjithmonë që fati ta ndjekë atë kudo.

“Amad, Në këtë 10 vjetor të dhurimit tek ne… Mos e harro kurrë që t’du shumë! Shpresoj që të kesh besim në vete, aq shumë sa kam besim në ty! Lutem të jesh gjithmonë mirë, kudo fati do të të tërheqë! Shijoje rrugëtimin tënd duke përkujtu Krijuesin, atë për çfarë erdhëm në këtë jetë dhe se këtu të gjithë jemi udhëtarë!, ka shkruar Sidriti.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com