Dorëzohet “kryeplaku” Vesel Memedi, thotë se RDK mund të mos merr pjesë në zgjedhje (Video) – AlbMania          

Dorëzohet “kryeplaku” Vesel Memedi, thotë se RDK mund të mos merr pjesë në zgjedhje (Video)

 Dorëzohet “kryeplaku” Vesel Memedi, thotë se RDK mund të mos merr pjesë në zgjedhje (Video)

RDK SHQYRTON MUNDËSINË E MOS PJESMARRJES NË ZGJEDHJE

Vesel MEMEDI: JO COPTËZIMIT TË VOTËS SHQIPTARE DHE KOALICIONIMIT ME PARTITË MAQEDONASE

RDK SHQYRTON MUNDËSINË E MOS PJESMARRJES NË ZGJEDHJE

RDK SHQYRTON MUNDËSINË E MOS PJESMARRJES NË ZGJEDHJEMEMEDI: JO COPTËZIMIT TË VOTËS SHQIPTARE DHE KOALICIONIMIT ME PARTITË MAQEDONASE

Gepostet von TV GLOBI am Samstag, 22. Februar 2020