Duda Balje publikon listën e kandidatëve për deputetë – AlbMania    
     

Duda Balje publikon listën e kandidatëve për deputetë

 Duda Balje publikon listën e kandidatëve për deputetë

Kryetarja e Listës së Bashkimit Socialdemokrat, Duda Balje e ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë nga subjekti politik që ajo e përfaqëson.

Në njoftimin e saj lidhur me listën e 25 kandidatëve për deputetët, Balje thotë se subjekti politik që ajo udhëheq ka të rinj e njerëz me eksperiencë.

“Lista e Bashkimit Social Demokratik është e gatshme, e shënuar nga të rinj të arsimuar, dhe në fillim, mes dhe në fund të një përvoje që drejton energjinë drejt suksesit. Partia jonë SDU si një entitet i ri politik, për një periudhë më pak se një vit ka bërë kaq shumë gjëra të mira për të cilat jemi shumë krenarë”, ka shkruar ajo.

Balje ka shkruar edhe për planet e së ardhmes.

“Planet që kemi për periudhën e ardhshme janë të njëjta me stimulimin aktual që do të bëjmë më shumë përpjekje dhe energji, ne planifikojmë të ndërtojmë shtëpi për familjet e rrezikuara financiarisht, rindërtimin e ndërtesave ekzistuese të shtëpive të vjetra dhe oronulare. Ne vazhdojmë përqendrimin e tyre tek të rinjtë ku kemi lënë si dhe luftën për bashkëpunim më të mirë me boshnjakët për ne vendet fqinje. Ne do të punojmë në përmirësimin e infrastrukturës, kulturës dhe arsimit. Ne do të punojmë së bashku me ju sepse – E juaja është e rëndësishme, më e rëndësishmja jonë”, ka shkruar Balje.