E çoi telefonin për ta rregulluar, mobishopi ia merr fotot intime erotike gruas – AlbMania    
     

E çoi telefonin për ta rregulluar, mobishopi ia merr fotot intime erotike gruas

 E çoi telefonin për ta rregulluar, mobishopi ia merr fotot intime erotike gruas

Një grua në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka denoncuar një rast skandaloz në një dyqan të Apple.

Gloria Fuentes dërgoi telefonin e saj për riparim, por pasi punonjësi i dyqanit e mori atë në dorëzim ra në gjurmët e fotove erotike të gruas.

Ai i kaloi fotot në telefonin e tij dhe kjo e acaroi gruan e cila e ndau historinë në internet, duket bërë thirrje për kujdes.

Gruaja shkruan se fotot ishin për burrin e saj, por ranë në duart e teknikut.