E pazakontë/Lind foshnja me katër këmbë dhe tre krahë (Video) – AlbMania      

E pazakontë/Lind foshnja me katër këmbë dhe tre krahë (Video)

 E pazakontë/Lind foshnja me katër këmbë dhe tre krahë (Video)

Kjo foshnjë në Indi, ka lindur me katër këmbë dhe tre duar. Foshnja është binjake me një bebe mashkull që rezultoi të jetë plotësisht i shëndetshëm.

Bebet ishin nisur për të qenë binjakë të ngjitur por fatmirësisht njëri prej tyre ka dalë plotësisht i shëndetshëm.

Rasti i binjakëve të ngjitur përfundon me operacione të posaçme që shërbejnë për t’i ndarë ata dhe nuk janë të shpeshta rastet kur operacionet rezultojnë me sukses.

Në një rast të tillë e vetmja zgjidhje është eleminimi I gjymtyrëve të tepërta tek foshnja.