Edhe unĂ« jam Artina Qazimi đŸ€š

 Edhe unĂ« jam Artina Qazimi đŸ€š

Trajnimet per zhvillimin e kapaciteteve dhe qendrueshmerine ne sektorin civil si dhe ballafaqimin me mediat dhe menyrat e dhenies se intervistes i kam mundesuar vet duke bere trajnime brenda dhe jasht shtetit me te hollat e mia.

Deputetja e larte permendur e cila u zgjodh si perfaqesuese ne Asamblene parlamentare nga rradhet e koalicionit Tash eshte koha meritonte brenda periudhes parazgjedhore te trajnohet ne ndonjerin nga Institutet politike ne Maqedonine e Veriut ose Kosove dhe te kishte trajnues brenda gjithe kohes qe do te mundesonin kalitjen e saj mediatike dhe politike.

Nuk eshte koha per te qeshur as per te perqeshur por eshte koha ti perveshim krahet dhe tja fillojme punes sepse ato qe japin komentime te hatashme per emocionet e deputetes jam e bindur se zgjatja e gjuhes se gojes eshte me e madhe sesa funkcionimi i trurit per te depertuar me fjalorin te kulluar shqip ku perpara disa diteve kishim rastim me Pyllin qe shkaktoj zbavitje virtuale dhe tallje pa fund tek audienca e pregatitur perpara objektivit mobil dhe asesi mediatik, shkruan Sibela Alimovska.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com