“Eskorta” e Genc Prelvukaj: Këngë për femrat materialiste! (Video) – AlbMania      

“Eskorta” e Genc Prelvukaj: Këngë për femrat materialiste! (Video)

 “Eskorta” e Genc Prelvukaj: Këngë për femrat materialiste! (Video)

Pothuajse çdo ditë në biseda shoqërore por jo vetëm flitet për fenomenin e lidhjeve vetëm për para. E kjo duket se ka inspiruar reperin Genc Prelvukaj për ti kënduar femrave materialiste, i cili nuk është kursyer në fjalorin e tij.

Kënga është krijuar e gjitha nga reperi si në muzikë e po ashtu edhe në tekst.

“Eskorta” tashmë ka dhënë premierën në YouTube dhe ka filluar të ketë pëlqimet e para.