Facebook do të paguaj për regjistrimin e bisedave tuaja – AlbMania          

Facebook do të paguaj për regjistrimin e bisedave tuaja

 Facebook do të paguaj për regjistrimin e bisedave tuaja

Një ndryshim i ri nga Facebooku për bisedat e dëgjuara të përdoruesve.

Facebook do të paguaj për regjistrimin e zërit tuaj gjatë mesazhet me të tjerët. Një program erdhi pasi Facebooku po përgjonte zërin e personave nëpër biseda, pa i informuar ata që Facebook po e bënë një gjë të tillë, raporton “Independent”.

Një proces i ri do ta lejojë Facebookun që ti dëgjoj këto biseda por duke i njoftuar përdoruesit që Facebook po i dëgjon ato, gjithashtu çdo bisedë e dëgjuar do të paguhet.

Aplikacioni Viewpoints do tu japë përdoruesve vetëm 200 pika, përdoruesve do u nevojiten 1,000 pika në mënyrë që të paguhen nga Facebook për bisedën e dëgjuar, dhe ajo ka vlerën e 4.61 euro.