Fb komente: Drama “Dasma e përgjakur” me skenarë të Ali Ahmetit dhe në rolin kryesorë Xhevat Cowboy Ademi! – AlbMania      

Fb komente: Drama “Dasma e përgjakur” me skenarë të Ali Ahmetit dhe në rolin kryesorë Xhevat Cowboy Ademi!

 Fb komente: Drama “Dasma e përgjakur” me skenarë të Ali Ahmetit dhe në rolin kryesorë Xhevat Cowboy Ademi!

Pas heshtjes së organeve kompetente policisë dhe hetuesisë lidhimur me skandalit ku deputeti i BDI Xhevat Ademi sipas shumë dëshmitarëve në një aksident në dasëm ka plagosur djalin e tijë dhe një person të dytë,në rrjetet sociale kanë vërshuar komente dhe reagime nga më të ndryshmet lidhur me rasti Ali Ahmeti për rastin në fjalë kishte thënë se Xhevat Ademi është “viktimë e thashethemeve”.

Komentuesit në rrjetet
sociale kanë ironizuar këtë rastë nga dëshpërimi për mungesë të rezultateve nga organet kompetente dhe tentimeve për fshehje të rastit ku mbetën të plagosur dy dasmorë të rinjë, njëri prej të cilëve siç u raportua nga mjekët në gjendje të rëndë dhe me rrezikun që e do e bartë gjat gjithë jetës për shkak se sipas mjekëve nuk mundë të bëhet intervenim kirurgjik për tja nxjerrë plumbin për shkak të rrezikut për jetë.

Një nga komentuesit në Fb ka shkruar “Drama më e re në teatrin e Tetovës, ”dasma e përgjakur” me skenarë të Ali Ahmetit dhe regji të Xhevat Kauboj Ademit.