Filantropi i njohur Lazim Destani dhuron 12 ton ndihma për Shqipërinë – AlbMania    
     

Filantropi i njohur Lazim Destani dhuron 12 ton ndihma për Shqipërinë

 Filantropi i njohur Lazim Destani dhuron 12 ton ndihma për Shqipërinë

Shumë biznese e individë të ndryshëm kanë dhuruar ndihma për të prekurit nga pasojat e tërmetit.

Një kontribut i madh ka ardhur së fundmi nga Lazim Destani, babai i aktorit shqiptar Blerim Destanit.

Biznesmeni vendos ambulancat në dispozicion të të prekurve nga tërmeti
Kompania e tij Ecolog International ka dhuruar ndihma për njërëzit e prekur nga tërmeti në Shqipëri.

Pas mesnates janë nisur nga Tetova 3 kamione 12 tonesh dhe një furgon që pritet të mbërrijnë në Durrës për t’ju dorëzuar Shtabit të Emergjencës Civile.