Fillon Parada e Krenarisë në Prishtinë – AlbMania      

Fillon Parada e Krenarisë në Prishtinë

 Fillon Parada e Krenarisë në Prishtinë

Dhjetëra njerëz janë mbledhur sot në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë për të marr pjesë në marshimin Parada e Krenarisë. Moto e kësaj parade për sivjet është “Për kon t’rreh zemra”. Në tubim po marrin pjesë edhe ambasadori amerikan në Kosovë Philip Kosnett dhe figura politike të Kosovës.

Parada e Krenarisë organizohet nga komuniteti LGBTI në kuadër të Javës së Krenarisë.