Forumi ndërkombëtar për të drejtat e njeriut mbështet koalicionin ASH-AAA (Dokument) – AlbMania          

Forumi ndërkombëtar për të drejtat e njeriut mbështet koalicionin ASH-AAA (Dokument)

 Forumi ndërkombëtar për të drejtat e njeriut mbështet koalicionin ASH-AAA (Dokument)

Forumi për të drejtat ndërkombëtare të njeriut duke analizuar situatën politike dhe zhvillimet e fundit në Republikën e Maqedonisë së Veriut ja vlersuar se duhet ti jep mbështetje të pa rezervë Aleancës për Shqiptarët dhe koalicionit Shtet për të gjithë.

Forumi për të drejtat ndërkombëtare në mbledhjen e saj të fundit vendosi që të vendos të gjitha kapacitet e saja në shërbim të koalicionit ASH AAA duke vlersuar bashkëpunimin e dy subjekteve si shumë të rëndësishme dhe vendimtar për momentumin politik që ndodhen shqiptarët e Maqedonisë së Veriut.

Forumi për të drejtat e njeriut
Kumanovë