Frika nga tërmetet, qytetarët largohen nga Tirana – AlbMania    
     

Frika nga tërmetet, qytetarët largohen nga Tirana

 Frika nga tërmetet, qytetarët largohen nga Tirana

Tërmeti i cili preku Shqipërinë mëngjesin e 26 nëntorit, dhe lëkundjet e njëpasnjëshme që kanë rënë përgjatë këtyre tre ditëve ka krijuar jo pak panik tek qytetarët.

Ngjarjet e fundit, por edhe lëkundjet e forta që janë ndjerë në kryeqytet kanë shtyrë qytetarët të zhvendosen drejt vendeve që konsiderohen si më të sigurta, dhe Elbasani shikohet nga qytetarët si i tillë.

Pas tërmetit me magnitudë 6.4 ballë kanë rënë edhe disa tërmete të tjera me magnitudë mbi 5.