Genc Prelvukaj publikon këngën “Ujk” (Video) – AlbMania          

Genc Prelvukaj publikon këngën “Ujk” (Video)

 Genc Prelvukaj publikon këngën “Ujk” (Video)

Artisti i njohur i skenës shqiptare, Genc Prelvukaj, ka publikuar këngën e tij të tretë nga albumi i ri “Gentivs II”.

“Ujk” mban titullin projekti i ri, i cili vjen i shoqëruar me një video mjaft të veçan

Projektin tashmë e gjeni të lansuar në platformën YouTube dhe besohet se do mirëpritet edhe nga publiku, shkruan Telegrafi.

Kjo ndërkohë vjen pas projekteve “Mungon” dhe “Bekim”, të cilat po ashtu janë pjesë e albumit të tij të ri.