Gjashtë kosovarë garojnë në zgjedhjet federale në Zvicër – AlbMania    
     

Gjashtë kosovarë garojnë në zgjedhjet federale në Zvicër

 Gjashtë kosovarë garojnë në zgjedhjet federale në Zvicër

Me proces zgjedhor nesër do të ballfaqohet edhe shteti i Zvicrrës.

Atje në zgjedhjet federale do të konkurojnë edhe 6 bashkëatdhetarë në kantone të ndryshme.

Ata premtojnë trajtim më të mirë për personat me nevoja të vecanta.

VS Per zgjedhjet e neserme federale konkurojn edhe 6 bashkatdhetar ne kontone te ndryshme zvicrane Luan Bardhi eshte kandidat i vetem shqiptar ne zvicren franceze si pjese e partise Liberale

Islam Alijaj nga Cyrihu, person me aftësi te kufizuara thotë se nëse zgjedhet deputet do angazhohet për trajtim më të mirë per këtë kategori të shoqerisë zvicerane.

Në listen e kandidatëve peë deputet federal është edhe Arben Bulakaj nga kantoni Sentgalen, Ylfete Fanaj, kantoni i Lucernit, si dhe dy candidate tjerë, Valentina Milici e Eduar Muqaj. /RTK/